Stakelogic Mendapat Lesen Kandungan iGaming di Michigan
toto

Stakelogic Mendapat Lesen Kandungan iGaming di Michigan

Pencipta permainan eksklusif untuk sektor iGaming, Stakelogic, sedang mengembangkan jangkauan kandungan dan pengaruhnya apabila pembangun berputar di pasaran AS. Syarikat itu telah memperoleh lesen sementara di negeri Michigan dan akan menyampaikan kandungan kualiti utamanya kepada Live Result SGP pengendali tempatan yang berminat untuk menambah baik tawaran mereka. Bercakap mengenai pelancaran ini, Ketua Pegawai Eksekutif Stakelogic Stephan van den Oetelaar berkata:

Mendapatkan kelulusan untuk dilancarkan di Michigan ialah detik penting bagi Stakelogic dan cita-cita kami untuk pasaran AS di mana kami berhasrat untuk menjadi penyedia terkemuka kandungan kasino dalam talian yang popular.

Ketua Pegawai Eksekutif Stakelogic Stephan van den Oetelaar
Terima kasih kepada lesen dan pelancaran ini, Stakelogic kini dapat membawa permainan yang sangat diingini ke Negeri Tasik Besar yang pasti akan live hongkong mendorong penglibatan dan pengekalan pelanggan. Lesen Pembekal Permainan Internet Sementara akan membolehkan Stakelogic memperkenalkan kedua-dua slot video klasik dan modennya, kata syarikat itu dalam kenyataan akhbar.

Beberapa permainan syarikat yang paling berbaloi termasuk El Patron, Atlantis Gold, Candy Wild Bonanza Hold and Spin, dan banyak lagi. Kedua-dua permainan dan visual dicipta dengan mengambil kira pengalaman pengguna, disokong oleh matematik yang kukuh.

Membawa Permainan dan Ciri Hebat ke Michigan
Permainan itu sendiri menampilkan beberapa mekanik yang menarik dan berorientasikan pemain, seperti Super Stake, Wilds, Free Spins dan Multipliers. Stakelogic menggunakan peluang pelancaran Michigan untuk menghantar mesej yang lebih luas dan lebih jelas untuk cita-cita keseluruhannya di rantau Amerika Utara secara keseluruhan.

Syarikat itu mahu menggandakan usaha pengembangannya dalam pasaran pengeluaran macau iGaming terkawal di Amerika Syarikat dan Kanada dan membawa produknya kepada lebih ramai pelanggan B2B dan pangkalan pemain mereka.

Van den Oetelaar mengucapkan terima kasih kepada Lembaga Kawalan Permainan Michigan kerana telah membantu syarikat dengan proses pelesenan supaya pemain di negeri ini dapat menikmati tahap pengalaman permainan yang baharu. Kedua-dua slot klasik dan video dirangka sedemikian rupa untuk menjadi hit segera dengan Michigan. Penyepaduan ini akan berlaku dalam masa terdekat dan melibatkan pengendali permainan yang mantap di Negeri Great Lakes.